Blog Informasi Kerjaya JobsMalaysia Negeri Sembilan

Kekosongan Jawatan Terus ke Emel Anda

Sunday, 14 May 2017

Pra Pendaftaran Karnival Kerjaya Sempena Job Fair @ UTC 2.0 Tahun 2017 telah dibuka..!!!

PRA-PENDAFTARAN KINI TELAH DIBUKA...!!!
KARNIVAL KERJAYA SEMPENA JOBS FAIR @ UTC 2.0 TAHUN 2017
TARIKH : 20 MEI 2017 (SABTU)
MASA : 10.00 pagi hingga 5.00 petang
TEMPAT : SEREMBAN PRIMA

Karnival Kerjaya Sempena Job Fair @ UTC 2.0 Tahun 2017 

Kenapa anda perlu buat Pra-Pendaftaran???
• Untuk mengurangkan kadar kesesakan semasa beratur di kaunter pendaftaran
• Untuk menjimatkan masa anda pada hari temuduga
• Untuk memberi ruang kepada anda membuat persediaan sebelum temuduga seperti menyemak kekosongan jawatan yang ditawarkan dan lain-lain lagi.
• Untuk memastikan yang anda telah bersedia menghadiri karnival kerjaya ini
==============================================
Okayyy, senang jer nak buat pra-pendaftaran ni. Anda hanya perlu klik link di bawah ini :
Pra Pendaftaran Karnival Kerjaya Sempena Job Fair @ UTC 2.0 Tahun 2017
Pastu isi je semua maklumat dalam google forms tu sampai habis...!
Senang jer kannnn...???

Lepas anda buat pra-pendaftaran ini, anda akan menerima notification di akhir pra-pendaftaran tersebut. Sila pastikan anda daftar hingga selesai dan pastikan email yang korang isi tu betul yerrr..!!
Ada 30 majikan menanti anda di karnival nanti. List majikan dan jawatan kosong akan kami update sedikit masa lagi..